Eladás Villa, Izola, Primorska, Szlovénia, Malija 147A

Eladás - Cod. 40629

  • Tipus: Villa
  • Terület: 125 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

A ház 600 m2-es telken található; a lakóterület kb. 125 m2 két emeleten:

- földszinti bejárat, nappali konyhával, kis WC és terasz;
- az első emeleten: folyosó, 2 hálószoba (15,5 négyzetméter és 9,5 négyzetméter), fürdőszoba és szekrény (mosoda és szárító-… ..).

Kívülről, a ház földszintjén található kazánház és egy kis raktárhelyiség, amelynek összterülete kb. 7 négyzetméter (az első emeleti kazánház fölött van egy leeresztett tetővel ellátott műszaki helyiség). A ház 2008 márciusában épült. Az alapok vasbetonból készülnek, mélyebb feltárásokkal (stabilitásuk lehetővé teszi egy többszintes ház felállítását).
A házakat klasszikus téglákból építik, és hőszigeteléssel (10 cm polisztirol) borítják a földszinten 8 kőfal van. A tetőtér nem használható; a tetőt leeresztik és tetőtérben fejezik be, a standard mennyezet felett magas mennyezettel, és gipszkartonokkal készítik el. A tetőteret 20 cm kőzetgyapottal szigetelték. Az ablak- és ajtónyílások és a belső ajtók olasz kivitelűek (a fa redőnyök, az ablakok és ajtók külseje műanyagból, az ablakok belseje pedig kétrétegű üvegből készül). A kazánház és a kamra ajtaja alumíniumból készül. A belső tér földszintjét kovácsoltvas korlátokkal ellátott fa lépcső díszíti. A földszinten kandalló felszerelésére van lehetőség. A fürdőszobában beépített zuhanyzó található. A bejárati ajtó fából készült.
További leírás:
A fűtés pelletekkel történik (kb. 1,5 tonna évszakonként, vagy körülbelül 500 EUR / szezon). A földszinten padlófűtés, az első emeleten radiátorok vannak felszerelve.
A környék több szinten van elrendezve (a teraszos terepnek megfelelően), minden bizonnyal változatos csapágyfal, a meglévő kő felhasználásával. A kertből (több oldalról), a földszinti nappali előtti teraszról és az első emelet mindkét szobájából nyílt kilátás nyílik a tengerre (Lucoro Portorož-öböl, Forma vivo, Lucija Marina Savudrija félsziget). Grado-Velence). Az épület előtt nem lehet épületet építeni. Az ingatlanhoz több oldalról is lehet hozzáférni (Izola / Malija / Mala Seva; Lucija / Malija / MS és Portoroz / Valeta / MS és Izola / Jagodje / MS). A busz kapcsolat Isola-val van összekötve. A legközelebbi bevásárlóközpont Lucia (3 perc autóval), majd Izola (8 perc autóval) és Koper (14 perc autóval). A helyszín csendes, tökéletes természet (erdő veszi körül); további házak építése bővül a helyszínen.
Minden bizonnyal követi a ház építési stílusát a helyi trendek szerint: beton alapok, klasszikus tégla, kézműves kő (barna-kék homokkő), kiegészítőkkel (a falakat vörös téglákkal díszítik, mint a keleti ingatlan bejáratát). nyugat, cöveképület, jól

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB