Eladás Ház, Lendava/Lendva, Prekmurje, Szlovénia, Lendavske gorice 412B

Eladás - Cod. 35806

  • Tipus: Ház
  • Terület: 100 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Lendva szőlőhegye aljában, partoldalba épített, felújított, azonnal költözhető, családi ház eladó. A közelben akár gyalogosan is elérhető a híres termál fürdő, iskola, óvoda, egészségház, patika, bevásárlóközpont, színház, stb…. Ideális döntés lehet fiatal pároknak, kisgyerekes családoknak.
A ház 2277 nm-es gondozott telken elhelyezkedő, 1975-ben épült, 2005/2006-ban felújított: tető, hőszigetelő burkolat, műanyag ablakok és bejárati ajtók voltak beépítve. Fűtése 2015-ben felújított gázolajcirkó tüzelésű rendszer, illetve a téli hónapokban egy nagy fatüzelésű cserépkályha használatával megoldott. A meleg vizet villanybojlerek adják. Az épület kitűnő állapotú, 2 szintes, udvarfelé teraszos, 177,5nm - 93,7 nm hasznos alapterületű. A lakás fenntartási költségei rendkívül alacsonyak. A ház előtti terület közvetlenül az utcafronton több autó parkolására alkalmas – a ház mellett pedig még egy nagy, külön álló, 21 nm-es garázs helyezkedik.
A ház földszinti részén egy tágas előtér, egy nagy konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, két kisebb szoba és a garázs található. Az emeletre egy kényelmes, biztonságos faburkolatos lépcsőn lehet feljutni. Itt a közlekedőből jobbra helyezkedik el az étkező és egy tágas, világos nappali, melyből közvetlen kijárat vezet egy kellemes, hangulatos teraszra és tovább az udvarba. A nappaliban kapott helyet a bélelt kéménnyel rendelkező, szép cserépkályha, mely télen melegével kellemes hangulatot áraszt.
Szintén jobbra található a svédkonyha egy kis kamrával mely remek lehetőség a tárolásra. A konyhából egy hosszú erkélyen szintén az udvarba jutunk. A közlekedőből balra két háló- vagy gyerekszoba és a fürdőszoba fürdőkáddal és WC-vel található.
A fő épület mögött kapott helyet egy 102,2 nm-es, 2 – szintes, önálló ház, a felső szint hasznos alapterülete 42,2 nm, amibe lépve egy kis fedett előhelyiségen keresztül a konyhába, majd az étkezőbe jutunk, innen pedig még két szoba nyílik . A kis fürdőszoba WC-vel és fürdőkáddal pedig a konyhán keresztül érhető el. A kis ház lakórésze felújítása után egy kellemes kis kétszemélyes lakás alakulhat belőle, mely teljesen külön megközelíthető és akár bérbeadásra is alkalmas. Mivel a két épület külön infrastruktúrával rendelkezik, egymástól független.
A ház földszintén hangulatos borospince helyezkedik, mely a házteleken terülő 400 tőkés szőlőskertből termelt borokat óvja. A szőlő- és bortermeléshez szűkséges felszerelés, berendezés az ingatlan alap ára tartalma.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB