Eladás Ház, TERME RADENCI, Prekmurje, Szlovénia, RADENCI

Eladás - Cod. 24703

  • Tipus: Ház
  • Terület: 360 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 3

HOUSE SPA Radenci és azok közelében Bad Radkersburg

A közvetlen közelében a SPA Radenci (légitársaság 500 m), a templom és a falu központjában, és csak 5 km-re a híres turisztikai város Bad Radkersburg, eladom a közelmúltban prominens House 7 hálószoba hálószoba, 41 m2-es nappali, étkező, konyha, kamra , három fürdő, szauna, vendég fürdőszoba és két nagy terasz. A pince ház, rendkívül jól szigetelt, központi fűtéssel, hűtött, a padló borítja kerámia és parkettás, beépített esetében is központi porszívó rendszer, tripla üvegezésű műanyag ablakok vannak felszerelve elektromos redőny és szúnyogháló egy hőszivattyú. A ház épült 2012-ben, 360 m2-es lakótér és 52 m2-es garázs, áll egy gyönyörű napsütéses bekerített telken 2635 m2-es alumínium elektromos kapu, van beültetve dísz- és gyümölcsfák és felszerelt automata öntöző rendszer és magáncégek is , Nagy kövezett udvar vezet a ház és a garázs 2 autó és szerszámok. A ház össze van kötve villany, víz, csatorna, gáz, telefon, kábel TV és internet, bútorozott és azonnal elérhetőek.
A Ház a Borderland egyedülálló lehetőséget kínál, hogy elérje a nemzetközi piacokon sikeres, itt van négy ország eleget; Ausztria, Szlovénia, Horvátország és Magyarország. Számos hotel Bad Radkersburg és sok üdülőhelyek és a gyógyfürdők egész Mur Szlovéniában egész évben svájci, német és osztrák bellegt, a ... keresik a szolgáltatásokat az alternatív gyógyászat, fogászat, különféle masszázsok, fürdők Radenci és Park Therme Bad Radkersburg, valamint számos helyi Gyógy- és Strandfürdő tavak Ausztriában és Szlovéniában, kérje jó pihenést és jó életet. A környéken rendelkezésre álló több tenisz- és golfpályák, a helyi síparadicsomok és 4 Std.Autofahrt Ön az Adrián.
A déli kitettség garantálja a legtöbb időjárási kedvező, enyhe klíma és ne felejtsük el, hogy a kiváló minőségű élet még mindig olcsó itt!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB